Sunjets
Sunjets

Slimmer op reis, tegen de laagste prijs

Subscribe

Vragen en antwoorden

Waar kan ik een Sunjets.be Cadeaubon bestellen ?
De Sunjets.be Cadeaubon kan online besteld worden via www.sunjets.be, telefonisch via 070 233 933 (max. € 0,3 p.m.) of in ons kantoor Antwerpselaan, 12 te 1000 Brussel.

Hoe kan ik betalen ?
Als je de bestelling plaatst via de website www.sunjets.be kan je online betalen  (kredietkaart of webbanking formules).  Wanneer je een Sunjets.be Cadeaubon aankoopt in ons kantoor in 1000 Brussel, Antwerpselaan 12 kan je ook betalen met contanten of met een Bancontact/Mister Cashkaart.

Zijn er extra kosten verbonden aan het bestellen van een Sunjets.be Cadeaubon ?
Bij bestelling van de versie 'Vakantie in zicht!' betaal je een verzendkost van € 2,50 per bestelling van 1 of meerdere bonnen. 

Ik bestel een Cadeaubon voor beroepsdoeleinden. Kan ik hiervoor een factuur bekomen ?
Bij de bestelling van de Sunjets.be Cadeaubon(nen) kan je ervoor kiezen om hiervoor een factuur te ontvangen. In dat geval wordt de factuur per post toegestuurd.  Hiervoor worden geen extra kosten aangerekend.  Voor laattijdige aanvragen voor het afleveren van een factuur wordt € 12,50 adminstratiekosten aangerekend.

Kan ik een Sunjets.be Cadeaubon bestellen en naar iemand anders laten opsturen ?
Ja, dat kan. Op het bestelformulier heb je de mogelijkheid om 2 adressen in te geven. Je eigen adres (of facturatie-adres) en het leveringsadres.

Hoe zit het met de verzending ?
Je bestelling wordt verstuurd binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van je betaling.  De elektronische versie ontvang je binnen de 10 minuten in de mailbox.

Hoe kan ik de Sunjets.be Cadeaubon gebruiken ?
De Sunjets.be Cadeaubon kan gebruikt worden als (gedeeltelijke) betaling van een reis uit het Sunjetsaanbod.  De Cadeaubon kan niet verrekend worden op een reis die reeds uitgevoerd is.
Elke Cadeaubon kan slechts één keer gebruikt worden.  Van zodra de Sunjets Cadeaubon gebruikt werd als (gedeeltelijke) betaling van een Sunjets.be reisreservering vervalt de waarde ervan.
De Sunjets.be Cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contant geld en kan niet voor hetzelfde, of een gedeelte van het vermelde bedrag, omgeruild worden tegen een andere Sunjets.be Cadeaubon.
Per gereserveerde reis kunnen meerdere Cadeaubonnen gebruikt worden.

Hoe lang is een Cadeaubon geldig ?
De Sunjets.be Cadeaubon vermeldt een uitgiftedatum, activeringscode en geldigheidsduur.  De Cadeaubon is 15 maanden geldig en kan niet verlengd worden.

Is de Sunjets.be Cadeaubon op naam ?
Neen. De Sunjets.be Cadeaubonnen worden niet uitgegeven op naam.  Ze kunnen dus zonder problemen aan iemand anders worden doorgegeven.

Wordt er een bedrag vermeld op de Sunjets.be Cadeaubon ?
Op een Sunjets.be Cadeaubon staat een bedrag, omdat de begunstigde moet weten hoeveel er besteed kan worden bij het kiezen van een reis uit het Sunjets.be reisaanbod.

Zijn Cadeaubonnen onderhevig aan BTW heffing ?
De Sunjets.be Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW. De BTW-administratie beschouwt de cadeaubonnen als een betaalmiddel.  Op het moment dat de Sunjets.be Cadeaubon gebruikt wordt voor een het boeken van een reis dient de reisorganisator BTW af te dragen aan de BTW-administratie.  Maar daar moet zowel de schenker als de begunstigde zich niets meer van aan te trekken.

Bestel een cadeaubon online Bestel een cadeaubon online
cadeaubon